Menu

Wij verhuizen volgend week

 Buiten wordt er een aangename tentoonstellingsruimte voorzien waar we onze producten etaleren. Zo kan u rustig bekijken wat u koopt.
Onze voorraad zal een vaste indeling krijgen, met een toegewezen plek voor elk artikel. Dat is makkelijker voor ons wanneer we u helpen om te vinden wat u zoekt én voor u wanneer u zelf aan het vergelijken slaat. Op die manier staan we u weldra nog vlotter ten dienst.

Aparte klantenparking
Speciaal voor onze klanten komt er ook een aparte parking. De wagens van het cliënteel staan dan niet meer tussen onze machinale voertuigen, zodat we veilig en vlot in- en uitrijden kunnen garanderen. Alles netjes, logisch en ruim ingedeeld: dat is wat we voor ogen hebben.
Kom ons binnenkort dus zeker een bezoekje brengen op onze nieuwe locatie: dezelfde service en kwaliteit, maar dan beter!